Hos oss bruker MediaCentralUX ActiveDirectory for autentisering av brukere. Alle som skal bruke MediaCentral må importeres fra AD via verktøyet i MediaCentralUX.

Problemer ved vedlikehold av domenekontrollere:

MediaCentral klarer ikke skille mellom domenekontrollere i forskjellige AD-sites. I praksis betyr det at vi har bedt den kontakte en bestemt domenekontroller som vi vet at den får tak i. Det fører til at om du tar ned den aktuelle domenekontrolleren (i skrivende stund vs-2k12-dc02), vil autentisering mot AD feile og du må logge inn med lokal administrator for å velge en annen domenekontroller.