Hvis du opplever problemer med at MediaCentral står fast på "connecting to video server" når du prøver å spille av klipp gjør du følgende:

1. Trykk på forstørrelsesglasset i venstre hjørne og skriv inn "Alternativer for Internett". Trykk på valget som er markert under:

2. Trykk deg bort på fanen "Innhold" og trykk på "Slett SSL-tilstand"

3. Logg deg inn og ut av MediaCentral, etter dette skal videoen spilles som normalt.