På Z2 og Z4 maskiner kan vi oppleve at maskinen går i svart etter HP Sure Start når man sitter lokalt. Problemet skjer om noen endrer på oppløsningen til et format maskinen ikke takler når de jobber remote.

For å løse det gjør man følgende:

1. Logg deg på maskinen remote med HP RGS Receiver uten at set sender display to match receiver er på i innstillingene. Endre oppløsningen til den anbefalte og logg deg ut.
2. Logg deg på maskinen med HP RGS receiver med set sender display to match receiver på og dobbeltsjekk at den står på riktig oppløsning. Restart så maskinen, så skal det være bilde lokalt igjen.

Om dette av en eller annen grunn ikke skulle fungere kan du prøve:

1. Remote deg inn med RDP og reinstaller HP RGS. Maskinen vil starte om når du avinstaller og installerer.

2. Følg punktene over.