Av og til kan vi få feilmeldinger fordi Phrase Find kjører. En av disse er Nexis Delayed Write failure. Løsningen kan være å skru av Phrase Find. Her er hvordan:

1. Slett English-mappa (Macintosh HD/Library/Application Support/Avid/Phonetic/English)

2. Deaktiver Indexing i Media Composer (Cmd+F -> Tannhjul i venstre hjørne -> Stop Indexing)

3. Restart Media Composer

4. Aktiver Indexing i Media Composer (Cmd+F -> Tannhjul i venstre hjørne -> Start Indexing)

Tilhørende artikkel hos Avid: force.avid.com