Avid Mediacentral er Avid sitt samhandlingsverktøy for videoproduksjon. Det inkluderer mange forskjellige komponenter løser forskjellige oppgaver. F. eks. logging, påsyn, publisering på sosiale medier, transkoding, arkivering osv.

Mediacentral | Cloud UX er den moderne brukerflaten for dette verktøyet og lever i nettleseren din på adressen cloudux.frysja.io.

I Screen Media bruker vi det til logging og påsyn av klipp. For å bruke Cloud UX må du ha fått tilgang av Screen Media. Deretter må du enten være på kontoret, eller bruke en VPN-tilkobling. Så kan du åpne Cloud UX i Chrome og logge på med din "Frysja-bruker".

PS: Mediacentral | Cloud UX støttes bare av nettleseren Google Chrome.