Teradici fungerer ikke så bra på Mac. Det er veldig mange ting som må klaffe. Her er en liste med tips og triks.

Bruker

Teradici klarer ikke selv å opprette en bruker på Mac-en, så det må gjøres på forhånd. For eksempel ved at personen som skal logge inn remote, logger inn direkte på maskinen med agent installert først.

I tillegg må selvsagt brukeren ha Teradici VPN-tilgang om de skal styre hjemmefra, som de antakelig skal.

Lisensiering

Lykke til.

Personvern

Sørg for at ikke det er noen manglende tillatelser under Sikkerhet og Personvern

Sjekk status

1. Gå til https://localhost

2. Du bør få opp en liten webside som forteller hvor mange aktive sesjoner som finnes.

Kommandoer

List PCOIP-servicen:

launchctl list | grep pcoip

Sjekk hvilken bruker som kjører Teradici Agent (bør være _pcoip):

ps aux | grep PCoIP

Nyttige lenker

https://help.teradici.com/s/article/7043