Slik booker man møterom i Hammersborggata 9 og Sandakerveien 24C:

1. Åpne kalenderen i Outlook og trykk "Nytt Møte".

2. Åpne Planleggingsassistent og trykk "Legg til rom".

3. Huk av de rommene det er aktuelt for deg å sjekke om er ledig. Rommene i Hammersborggata starter med HB9, de i Sandakerveien begynner med S24.

4. Rommene vil dukke opp nedover på venstre side og du ser når de er ledige. Husk å kun markere rommet du faktisk har tenkt til å bruke (i den røde sirkelen).

5. Når du har lagt til deltakere og lagd agenda trykker du "Send". Du vil da få en mail fra møterommet at bookingen din har blitt akseptert. Får du ikke denne kvitteringen er ikke roomet booket.