For å fjernstyre klippemaskiner i Frysja-systemet kan du bruke HP Z-Central (tidligere kalt HP RGS). Programmet skal være installert på laptopen du har fått tildelt. Hvis ikke så kan du installere det fra et program på laptopen som heter Company Portal/Firmaportal (Windows) eller Kandji Self Service (Mac). I HP Z-Central-programmet skriver du inn navnet på maskinen du skal remote deg til og kobler deg til med brukernavn og passord. Navnet på maskinen står fysisk på en lapp foran på maskinen og starter m "Z2_".