Av og til skjer det at mail havner i søppelpost (junk) selv det ikke er spam. Dette er en naturlig del av den katt- og mus-leken som er IT-sikkerhet. Det vi må gjøre er å trene opp spamfilteret kontinuerlig. Det gjør vi på følgende måte:

Outlook på Web

Høyreklikk på e-posten du vil godkjenne og trykk "Rapporter" -> "Ikke søppelpost"

Outlook App

Høyreklikk på e-posten du vil godkjenne og trykk "Junk" -> "Not Junk"

Gjør vi dette nok ganger,blir spamfilteret justert til det bedre.

En sjelden gang kan det være feilkonfigurasjon hos det selskapet som sender e-post. Da vil automatisk all e-post fra samme domene havne i søppelposten. Da tar du kontakt med support, så kan vi bistå med å finne ut hva som er feil.

PS: Ordlyden kan være litt forskjellig om du har norsk/engelsk Outlook.