En delt postboks er kort fortalt en fellesmail. Den skiller seg fra en "mailgruppe" ved at den er en egen postboks, akkurat som om om dere skulle hatt en felles fysisk postkasse som flere kunne sjekke. Det fine er at mailene blir lagret i postboksen, uavhengig av brukerne som leser mailene. Typiske bruksområder er felles post, casting-mailer, support-mail osv.

Om du trenger en slik må Screen Media Support lage en delt postboks for deg. Så gir vi tilgang til alle som trenger. Postboksen dukker så opp til venstre i Outlook, under din personlige postboks. I Outlook for Windows skjer dette automatisk. På Mac og i nettleser må du gjøre det manuelt.

Outlook Mac OS:

Her er en fin Youtube-video som forklarer: https://youtu.be/cfxt1O_ethg

Outlook Web:

1. Høyreklikk på "Mapper"

2. Velg "Legg til delt mappe"

3. Søk opp mailadressen eller navnet på postboksen du vil ha tilgang til og trykk "Legg til"

Nå kan det ta et par minutter før det er klart.