1. Åpne kanalen du vil synkronisere og trykk på filer. Trykk på synkroniser, da vil filene automatisk lastes ned til din Mac / PC. Trykk godkjenn om maskinen spør om du vil åpne Onedrive. Om ingenting skjer og den står og henger på «Åpner OneDrive» trykker du på «Åpne i Sharepoint» og følger guiden videre.

2. I SharePoint trykk på «Synkroniser». Om maskinen spør om du godkjenne at OneDrive åpnes trykker du ja.

3. I Windows Utforsker og Finder vil det dukke opp en mappe som heter Frysja. Her legges alle mapper du har valgt å synkronisere.

4. Filene kan jobbes i samtidig akkurat slik som i Teams. Pass på at Lagre automatisk er aktivert, det betyr at den jobber rett mot skyen og at endringer blir lagret dit.