I HP ZCentral Receiver (også kalt HP Anyware eller RGS), er det noen innstilinger du burde være klar over.

Åpne innstilinger

Trykk på tannhjulet før du logger inn på redigeringsmaskinen.

Fullskjerm

Først og fremst har du antakelig lyst til at redigeringsmaskinen skal fylle hele skjermen din. Da må du velge "Set Sender display(s) to match Receiver dispaly(s)" under overskriften Display.

Merk at denne innstillingen sprer skjermbildet over alle skjermene dine. Jo flere skjermer du har, jo mer data må overføres og sjansen for at det begynner å "lagge" er større. På Mac fungerer det også dårlig med fullskjerm på tvers av flere skjermer, derfor anbefaler vi at Mac-brukere kun har én skjerm.

Sertifikatspørsmål

Når du logger på, må du alltid bekrefte sertifikatet til maskinen i andre enden. Det kan være litt irriterende i lengden. Hvis du velger "Automatically accept" under Sender Verification, slipper du det.

Kvalitet og "rød skjerm"

Av og til kan du oppleve at det "lagger", eller at du får en rød skjerm som forteller deg at du har dårlig nettverksforbindelse. I de aller fleste tilfeller, er løsningen å forbedre forholdene der du sitter. I hovedsak å bytte fra trådløst nettverk til kabel mot routeren din. Hvis dette likevel ikke er nok, kan du gå til Performance og skru på "HP Velocity" og justere ned "Image Quality". Det kan også hjelpe med "Advanced Video Compression on Sender", men det er ikke anbefalt som standard.

Hvis du likevel får mye "rød skjerm", kan det hjelpe å øke terskelen får når dette skjer under "Network Timeouts".

Lydinnstillinger

Som utgangspunkt vil du ha lyd i stereo og "High Quality"