Tilpasning av ZCentral-remotevindu

Endret Thu, 17 Okt ved 3:17 PM

1. Det første du må sjekke er at du har huket på "Set Sender display(s) to match Receiver display(s)" i ZCentral-innstillingene.

Åpne innstilinger

Trykk på tannhjulet før du logger inn på redigeringsmaskinen.

Fullskjerm

Først og fremst har du antakelig lyst til at redigeringsmaskinen skal fylle hele skjermen din. Da må du velge "Set Sender display(s) to match Receiver dispaly(s)" under overskriften Display.

2. Hvis remotevinduet fremdeles ikke er slik du ønsker så kan det være du må endre skjermoppløsningen manuelt på remotemaskinen.

Gå til Settings -> System -> Display. Her kan du endre "Display resolution". Prøv å sett den til den oppløsningen som er Recommended. Du kan prøve med andre oppløsninger også for å prøve å tilpasse skjermen din hvis den ikke skulle være riktig.

3. Hvis du ønsker at remotevinduet skal dekke hele skjermen din så må du velge "full screen" i dropdown-menyen til ZCentral. Den menyen får du opp hvis du holder musepekeren helt i toppen av ZCentral-vinduet. Der kan du velge bl.a "bordered mode", "borderless mode" og "full screen". Ofte kan det være slik at du ikke ser hele remotevinduet og at du derfor må scrolle litt ned for å se bunnen. Ved å velge "full screen" i dropdown-menyen så skal ZCentral-vinduet dekke hele skjermen din som gjør at du ser alt, såfremt oppløsningen på remotemaskinen er lik som på skjermen/monitoren du bruker fysisk.

4. Hvis det er for få eller eller for mange monitorer i remotevinduet så kan du endre dette i skjerminnstillingene på remotemaskinen. I innstillingene i bildet under så ser du at man kan velge om man duplisere skjermene, utvide dem eller vise kun på monitor 1 eller 2.

5. Hvis du ønsker å bruke to skjermer over remote så kan har du mulighet i innstillingene på remotemaskinen til å rokkere på dem slik du ønsker, samt velge hvilke av de to skjermene som skal være hovedskjerm.