Bestille og endre brukere i Adaxes

Endret Thu, 17 Okt ved 8:31 PM

Slik bestiller du bruker i Adaxes. Husk at du må stå som produksjonsleder for brukeren før du kan bestille bruker. Hvis du kun skal endre en bruker så se punkt 3.

1. Gå til https://bruker.screenmedia.no/

Hvis du ikke sitter på kontoret må du først logge deg på VPN: https://support.screenmedia.no/a/solutions/articles/101000371626

2. Velg "Self-Service" i menyen og logg inn med din Frysja-bruker (fornavn.etternavn).

3. Før du bestiller så må du se om brukeren eksisterer i systemet fra før. Trykk derfor på "Finn bruker". Hvis brukeren eksisterer så kan du trykke inn på den og trykke på "EDIT" under Brukerinformasjon og Produksjon for å endre informasjonen.

4. Hvis brukeren ikke eksisterer fra før så kan du bestille en ny bruker. Da trykker du på "Bestill bruker".

5. Skriv inn all informasjon på brukeren og trykk på "CREATE" når du er ferdig.

6. Hvis det i tillegg skal bestilles en laptop til brukeren så kan du følge denne guiden: Bestill laptop