Slik bestiller du maskin til en bruker i Adaxes. Husk at du må stå som produksjonsleder for brukeren før du kan bestille maskin. Det er minst en uke leveringstid på maskiner, så jo tidligere du bestiller jo bedre.

Husk at du ikke kan bestille en maskin lenger enn prosjektnummer varer. Administrasjon kan kun bestilles ut året.

1. Logg deg på https://bruker.screenmedia.no/#/SignIn

Hvis du ikke sitter på kontoret må du først logge deg på VPN: https://support.screenmedia.no/a/solutions/articles/101000371626

2. Velg "Bestill Laptop".

3. Finn brukeren du ønsker å bestille laptop til og trykk på den.

4. Fyll inn informasjonen under. Hvis brukeren har maskin fra før skriver du inn SM nummeret som står på en hvit lapp under maskinen.

5. Trykk finish og så "Yes" på at du er sikker at du skal bestille laptop til brukeren. Du vil motta en mail med bekreftelse på at maskinen er bestilt.