Avid anbefaler at man alltid lager nye User Settings når man jobber på en ny maskin. Dette gjelder spesielt hvis man skal jobbe på en annen Avid-versjon. Hvis du har byttet klipperom og skal jobbe på samme Media Composer-versjon som brukerprofilen er opprettet i så går det fint å bruke denne.
1. Avslutt Media Composer
2. For å eksportere User Settings fra eksisterende maskin så går du til File -> Settings -> User i Media Composer. Velg din bruker under User Profile og trykk Export User or User Profile. På Location velger du mappen på PRO-disken som heter 02 Avid User Settings. Mappen som er eksportert skal automatisk ha samme navn som brukeren din, som er fornavn.etternavn.
3. Kopier mappen du eksporterte til denne lokasjonen: C:\Users\Public\Documents\Avid Media Composer\Avid Users. Velg Replace the files in the destination når du kopierer over mappen, så overskriver den brukerprofilen din som ligger der fra før. Hvis du har en brukerprofil fra tidligere med et annet navn så bare rename denne til brukernavnet ditt (fornavn.etternavn) før du flytter den til lokasjonen nevnt over.
4. Start Media Composer igjen. Nå skal den automatisk velge den nye brukerprofilen.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen