Media Composer henger ved Configuring audio waveform cache

Endret Thu, 17 Okt ved 8:37 PM

Hvis Media Composer henger ved "Configuring audio waveform cache", så er det som regel en form for korruption på audio waveform cache

Med Media Composer lukket (f.eks. når projektet ikke åpnes på grunn av at den henger):
  1. Naviger til din projektmappe på Windows-nivå. Eksempelsti: C: \ ProsjektX_PRO \ 01 Avid Prosjekt \ projektnavn \ AvidSharedData \ maskinnavn ditt (feks Z2-21-EDIT12).
  2. Slett innholdet i WaveformCache -mappen.
  3. Start Media Composer. WaveformCache -mappens innhold skal da gjenoppbygges.

Hvis WaveformCache-mappen er tom kan du rename hele "maskin-mappa" med "_OLD" på slutten (feks Z2-21-EDIT12_OLD). Dette er altså maskinennavnet på den maskinen du sitter på. Da lages hele mappa på nytt ved oppstart av Media Composer.

Når du kommer inn i Media Composer så kan du også flushe waveform cache-en, og det gjør du slik:

1. Naviger til File -> Settings -> Site -> Media Cache > Audio.
2. Flush the Waveform Cache..