Bins mangler eller dukker ikke opp i Media Composer-prosjektet

Endret Fri, 18 Okt ved 9:51 AM

Det første du kan prøve er å refreshe Bins-vinduet og/eller save prosjektet ved å trykke ctr + s. Da skal bins dukke opp igjen. Hvis de ikke gjør det etter gjentatte forsøk og/eller har generelt mye problemer med at bins oppfører seg rart så kan vi legge inn en bug-fix på maskinen din. Denne gjelder kun på v22.12.6 og nyere av Media Composer.

Bug fix (IT-avdelingen må gjøre denne operasjonen):

1. Kopier zip-filen "Bins_realeasedfeatures.ftf" som ligger på \\filer\teknisk\Programvare\Avid til desktop.

2. Unzip "Bins_realeasedfeatures.ftf og kopier filen som ligger inni til denne lokasjonen:

Windows: C:\ProgramData\Avid\Support

Mac: MacintoshHD/Library/Application Support/Avid/Support

Som nevnt over så gjelder dette kun for MC22.12.6. Når filen først er kopiert til lokasjonen over, og du starter opp MC22.12.6 på nytt så vil en ny kode for Bin handling være aktiv i Media Composer.