Hvis Media Composer hænger ved configuring audio waveform cache, angiver det normalt en form for korruption på audio waveform cache. For at løse dette skal du sflush the Waveform cache, og du kan gøre det på to måder: Når du er inde i det berørte projekt: 1. Naviger til Media Cache settings > Audio tab.. 2. Flush the Waveform Cache..

Med Media Composer lukket (f.eks. Når projektet ikke åbnes på grund af hængningen):
  1. Naviger til din projektmappe på Windows -niveau. Eksempelsti: C: \ ProsjektX_PRO \ 01 Avid Prosjekt \ projektnavn \ Hostname
  2. Slet indholdet i WaveformCache -mappen.
  3. Start Media Composer. WaveformCache -mappens indhold skal genopbygges.

Hvis WaveformCache-mappen er tom kan du rename hele "maskin-mappa" til noe random, altså den som heter det samme som maskinen med problemet. Da lages hele mappa på nytt ved oppstart av Media Composer.