Instruks for visninger på Draco

Endret Tue, 22 Okt ved 3:46 PM

Vi har i dag et dedikert visningsrom hos Screen Media, kalt Draco. Dette rommet er spesifikt satt opp for avspilling av sekvenser direkte fra Avid Media Composer, med en egen maskin satt opp til dette. Det er viktig å merke seg at rommet ikke støtter avspilling fra eksterne enheter som laptop via USB eller HDMI.

Instruks før visning:

1. Før visning anbefaler vi at klippesekvensen i Avid er fullstendig rendret på forhånd, eller at det opprettes video- og lyd-mixdowns. Dette sikrer jevn avspilling og forhindrer problemer med tunge sekvenser under selve visningen

2.. Restart PC-en. Dette anbefales fordi dersom en annen bruker har glemt å logge ut og har Avid åpent, vil du ikke kunne spille av video på TV-en

3. Logg inn med din bruker (fornavn.etternavn)

4. Logg inn i NEXIS Client med samme bruker og mount opp Avid-diskene

Instruks etter visning:

1. Avslutt Avid Media Composer

2. Logg ut av NEXIS Client

3. Logg ut av Windows eller restart PC-en