Noen ganger kan man oppleve at lydkvaliteten over ZCentral, eller RGS, er eksepsjonelt dårlig. Det høres spesielt på at det mangler bass. Dette kommer antakelig av problemer med lydkortet på maskinen du fjernstyrer.  Her er en måte å fikse det på:

1. Åpne "Sound settings" i Windows ved å trykke på det lille høytaler-ikonet nede til høyre:

2. Trykk på "Device properties":

3. Deretter "Additional device properties":

4. Da får du opp et vindu med flere faner. En av fanene heter "Enhancements". Der kan du velge å "Disable all sound effects". Huk av og trykk "OK".

Hvis ikke dette fungerer kan du melde tilbake til support at du har forsøkt dette :)