Koble til et annet NEXIS-system

Endret Wed, 16 Okt ved 2:09 PM

I Screen Media har vi flere "NEXIS"-er. De ser slik ut:

Vi har gitt dem fine navn som "NFTV", "HGT9" og "NEXIS-PRO".

Programmet vi bruker for å koble til Nexis heter "Avid Nexis Client Manager". Dette programmet er ganske smart, så det skjønner hvilke "Nexis"-er som står på samme sted som deg. Det er stort sett den du skal bruke. Men av forskjellige grunner, kan det være du må koble til en annen Nexis. Da må vi fortelle programmet at det finnes en annen Nexis et annet sted.

1. Trykk på knappen "Remote Host Settings"
  2. Skriv inn IP-adressen til korrekt Nexis og trykk på "Add" (pluss-tegnet)
  3. Trykk på "Apply" (checkboksen)

Nå kan det gå noen minutter før Nexis Client Manager får kontakt med den nye "Nexis"-en. Deretter dukker den opp i lista og du kan koble til som  før.

IP-er:

NFTV: 10.60.21.49

HGT9: 10.60.11.40

NEXIS-PRO: 10.60.21.50