Hvis du ikke sitter på kontoret og ønsker å bruke våre interne tjenester, må du koble til med VPN. En VPN-tilkobling er en tunnel, eller en dør om du vil, inn til kontoret. Derfor trenger du heller ikke å koble til med VPN hvis du allerede er på kontoret. Eller hvis du skal bruke en tjeneste som er levert av noen andre, f. eks Xledger eller Microsoft365. Et typisk bruksområde for VPN er redigeringstjenester.

I Screen Media bruker vi et kombinert antivirus og VPN-program som heter "Checkpoint Endpoint Protection". Dette sikrer PC-en din mot angripere, før det slipper deg inn i vårt nettverk.

Alle datamaskiner som er levert av Screen Media har allerede Checkpoint installert. Det ligger i menybaren på Mac, eller nede til høyre på Windows. Hvis du ikke har dette programmet, anbefaler vi at du kontakter Screen Media support, så vi kan forstå hva som har skjedd.

Koble til Frysja VPN - Mac

Koble til Frysja VPN - Windows