For å bruke interne tjenester i Screen Media trenger du å være på "innsiden" av nettverket. For å komme inn må du bruke VPN. Alle laptopper levert av Screen Media kommer med VPN ferdig installert. På din Windows-maskin finner du et hengelås-ikon nede til høyre.

Høyreklikk på ikonet og trykk "Connect". Da kommer det opp et vindu hvor du kanskje må logge inn. For de fleste går dette automatisk og du hører en liten lyd som indikerer at du er koblet til.