Info om bruk av Frame.io

Endret Mon, 21 Okt ved 3:25 PM

https://frame.io/


Frame.io er en web-basert applikasjon som vi i Screen Media bruker til opplasting og deling av påsynsfiler. Vi bruker Frame.io på stort sett alle produksjoner vi produserer. Dette brukes både internt blant de som jobber på produksjonene samt eksternt med kanaler eller andre som trenger å se påsyn.


Alle våre mediamanagere og gradere/onlinere på huset har en egen Team Member-konto, som betyr at de kan laste opp og dele lenker til videoer og mapper i de prosjektene de jobber på. Ved deling av lenker så har man flere valgmuligheter som inkluderer å sette rettighetsnivå og passordbeskyttelse. 




For å motta lenker med påsynsfiler eller for å kunne kommentere på videoer med markører etc så trenger man ikke en egen Frame-konto. Man kan lage seg en gratis Frame-konto uavhengig av dette, man får da en "Reviewer"-konto og har da mulighet til å logge inn på Frame.io for å se delt materiale i stedet for å være avhengig av å gå inn på lenkene man får tilsendt. 



Hvis det er behov for at flere på prosjektet trenger en Team Member-konto for å ha muligheten til å laste opp og dele materiale så ta kontakt med vår bookingavdeling for bestilling (booking@screenmedia.no). Vi fakturerer 1000,- i mnd per ekstra konto.


Kontakt IT hvis du ikke har fått tilgang til riktig prosjekt, så kan vi gi deg tilgang. Det er vi som oppretter prosjektene slik at de blir satt opp riktig samt at vi styrer rettighetstilganger. Du må derfor ikke inviter andre brukere til ditt prosjekt, dette må gå gjennom oss i IT-avdelingen.







Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen