Noen ganger kan vi ha behov for å koble til nettverksdisker eller servere. Her ser du hvordan:

1. Åpne Filutforskeren og trykk i adressefeltet.
  2. Skriv IP-adressen eller hostname på serveren.

3. Noen ganger må du logge på med brukernavn og passord. Merk at du må logge på med riktig domene (mastiff eller frysja). Det skiller vi på med en bakover-slash slik som i bildet under:

4. Når pålogging er godkjent får du opp de diskene du har tilgang til. Hvis du trenger å mappe de opp med en stasjonsbokstav, høyreklikker du på en av dem og trykker "Map network drive"
  5. Velg bokstav og tenk over om du vil koble til den samme disken automatisk neste gang du logger på maskinen.

That's it!