Med Teamviewer kan support koble seg til maskinen din og bistå remote. Programmet skal automatisk bli installert på alle PC- og Mac-laptoper. For at vi skal kunne koble oss til maskinen din så trenger vi ID og passord som står i TeamViewer-programmet når du åpner det.

Hvis TeamViewer ikke er installert på maskinen din så kan du installere dette selv. Hvis du har PC så kan du installere fra et program på PCen som heter Company Portal/Firmaportal. Hvis du har Mac så kan du installere fra et program på macen som heter Kandji Self Support.

Nedlastninger fra nett:

Teamviewer QuickSupport

Teamviewer Host